Pomalý hrniec CrockPot SAUTE 4,7 l
značka: CROCKPOT, kategória: Pomalé hrnce
Doprava zadarmoAkcia
Hrniec RIVAL SAUTE (kotlík) s objemom 4,7 litra je pomalý elektrický hrniec s vnútornou kameninovou nádobou, v ktorej sa pokrmy pripravujú.

celý popis >

DARČEK K TOVARU
Publikácia Varíme v pomalom hrnci Crock-Pot
DOPRAVA ZADARMO
skladom
Bežná cena: 96,00 €Ušetríte: 20,00 € (21 %)
76,00 €

Pomalý hrniec RIVAL SAUTE - kotlík

Pomalý hrniec RIVAL SAUTE je špecialista na prípravu jedál z "jedného hrnca" a na pečenie mäsa v celku. Varí chutne, zdravo a navyše šetrí Váš čas.

Hlavné výhody varenia v pomalom hrnci RIVAL SAUTE

  • Prepínač výkonu (2 stupne varenia, 1 stupeň ohrievania).
  • Vyberateľná ETC kameninová nádoba s keramickou pokrievkou.
  • Kameninovú nádobu je možné použiť aj samostatne na varenie na všetkých typoch sporákov (okrem indukčných) a na pečenie v
  • klasickej, rovnako aj mikrovlnnej rúre.
  • Úspora času pri varení - všetky prísady dáte do hrnca naraz, zamiešate, nastavíte stupeň varenia a hrniec si nemusíte viac všímať.
  • Varenie bez tuku - varenie diétnych jedál, napríklad pre diétu žlčníkovú alebo redukčnú.
  • Úspora peňazí - nízka spotreba elektrického prúdu.
  • Zachovanie výživnej hodnoty pokrmov - zostávajú zachované vitamíny a minerálne látky.
  • Pokrmy sa pri varení nepripália ani nevysušia - jedlo sa varí pomalým varom, pri ktorom sa neodparí žiadna tekutina. 
  • Mäso je oveľa šťavnatejšie a má pikantnejšiu chuť ako pri pečení v rúre.
  • Varí sa pomaly a rovnomerne - nemôže sa stať, že jedlo vykypí ako pri bežnom varení.
  • V kameninovej nádobe vydrží jedlo dlho teplé.
  • V kameninovej nádobe sa môže jedlo priamo servírovať.
  • Kameninovú nádobu a pokrievku je možné umývať v umývačke riadu.
  • Žiadne ďalšie nádoby - na varenie v pomalom hrnci potrebujete len dosku, nôž a lyžicu. 
  • Hrniec stačí utrieť vlhkou utierkou.
  • Hrniec je ideálny na varenie i na chate, chalupe alebo na dovolenke.
     

Niekoľko rád a skúseností predtým, ako sa pustíte do skúšania receptov

  • Mäso, ktoré použijete na guláše a perkelty krájajte na rovnako veľké kúsky, najlepšie na kocky o hrane 2 - 3cm kvôli rovnomernému vareniu.
  • Mäso na plátky krájajte asi 1cm široké a zľahka naklepte.
  • Cibuľu pred varením nedusíte ako pri bežnom varení, ale pridáte ju jemne nakrájanú priamo do mäsa.
  • Olej nemusíte vôbec používať, najmä ak chcete, aby bolo jedlo diétne.
  • Ak sa bez oleja nezaobídete, tak stačí jedna lyžica oleja.
  • Do gulášov a perkeltov patrí paprika, ktorú nasypete priamo na mäso.
  • Mäso a všetky prísady zmiešate dokopy a zmes môžete nechať cez noc odležať, je potom krehkejšie a rýchlejšie hotové.
  • Pri zahusťovaní omáčky v guláši alebo perkelte pridáte hneď v úvode varenia do mäsovej zmesi hladkú múku, škrob alebo krupicu.
  • Do mäsovej zmesi sa hneď pri príprave prileje voda, mäsový vývar, víno alebo smotana. 
  • Vždy sa používa len také množstvo, aby bolo mäso ponorené v omáčke, pretože ďalšia tekutina sa uvoľní z mäsa a žiadna sa neodparí, tak ako pri bežnom varení, či pečení, keď vodu niekoľkokrát dolievate.
  • Mäsový vývar nemusíte pred varením pripravovať, stačí na mäso naliať vodu a pridať jemne rozdrvený bujón a zamiešať.
  • Ak varíte zeleninu s mäsom zároveň, väčšinou sa zelenina varí pomalšie, preto ju dávajte v hrnci na dno a po obvode hrnca, zatiaľ čo mäso uložte do stredu.
  • Do hrnca môžete dať aj mäso mrazené, musíte však pridať približne 2 dl teplej vody, alebo vývaru, aby medzi mäsom a keramickou nádobou vznikla tepelná medzivrstva, ktorá chráni keramickú nádobu pred rýchlou zmenou teplôt. 
  • Musíte však počítať s tým, že varenie bude o niekoľko hodín dlhšie.
  • Odporúčame naplniť keramickú nádobu jedlom aspoň do polovice (vyhrievacia špirála je len po obvode hrnca), pokiaľ dáte menšie množstvo pokrmu, musíte počítať s tým, že časy varenia budú o niečo dlhšie.

 

 


Objem ( l )
4,25
Vhodný pre počet osôb
5
Elektronický časovač
nie
Napájanie ( V )
220
Príkon ( W )
195
Hmotnosť ( kg )
4,9
Rozmery ( mm )
260x255
Objednávkove číslo
RIV-SC7500